Post by comhehandkadan on Feb 5, 2022 16:49:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Medici Jocuri De Chirurgie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Medici Jocuri De Chirurgie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică multe pietre prețioase ▞▞▞
▞▞▞ Medici Jocuri De Chirurgie 2022 version ▞▞▞
Nu ștergeți jocul din cauza reclamelor pe care le păstrez 7 Joc care au pentru că îmi plac reclamele unii sunt amuzanți continuați să vă rugați și nu ștergeți jocul dacă îl ștergeți, vă puteți pierde pachetele de căutare a altor jocuri și nu ștergeți jocul. să-ți pierzi banii ca să vorbești timp. Sunt încă un copil de 7 ani și nu șterge jocuri din septembrie nu mi-am șters niciunul dintre jocurile mele comentez astfel încât să-ți mărești contul bancar. Cred că am terminat de comentat .
Multă publicitate atât de enervantă
Acest joc este distractiv, dar motivul pentru care îi dau 3 stele este pentru că, jocul se operează singur, în loc să o faci tu. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați și el va face restul. Cine a creat acest joc, vă rog să-l facă mai jucăuș, astfel încât să fim mai distrași?
Jocul este distractiv, dar ar fi mai bine dacă ar exista alte niveluri, cam mai provocatoare pe măsură ce continuă, l-am jucat și la un moment dat, nu se întâmplă nimic. De asemenea, ar fi mai bine dacă aș putea să fiu eu cel care taie altfel decât să i se ofere o poziție pentru a plasa bisturiul și se taie singur, altfel e distractiv,
Jocul nu este chiar atât de rău, dar nivelurile sunt prea scurte...
eu nu prea ma joc si dau 5 stele
Are o mulțime de probleme: 1. După terminarea tuturor misiunilor, nu are nicio misiune nouă. 2. Nu poți juca jocul pentru că are multe adaosuri 3. Uneori nu poți termina misiunea pentru că se blochează 4. Unele imagini din acest joc sunt false și nu poți vedea misiunile care sunt în Google player Din cauza acestora, vă spun că nu îl descărcați.
Acest joc este frumos dar dau 2 stele pentru ca la ultimul nivel nu spunea nimic. Vă rugăm să rezolvați problema de ce nu funcționează.
Sincer cred că este un joc bun. Îmi place foarte mult, dar cred că ar trebui să vă permită să vă faceți propriile lucruri, decât de fiecare dată când faceți ceva, trebuie să folosească o săgeată pe care o cunoașteți.
Acest joc este grozav, dar problema sunt atât de multe reclame
Minunat joc de chirurgie. Este atât de simplu să faci o operație. Grafică frumoasă. Place
Câteva întrebări- De ce are cutia toracică ca... O mică peliculă de plastic, de ce toți pacienții seamănă foarte mult și de ce doamna asistentă este ca... Sexualizată-? În afară de asta, jocul este bine, reclamele nu sunt foarte des, dar nu este atât de interactiv pe cât mi-aș dori....
Mi-a plăcut acest joc, dar aștept mai multe actualizări, cum ar fi operații mai complexe în spital și mai multe echipamente de folosit.
Uimitor și cu adevărat educativ, sora mea mai mică îl joacă tot timpul și este foarte util pentru copiii care doresc să devină doctori în viitor, acest joc este ceea ce aveți nevoie, este pur și simplu minunat.
Este un joc bun imi place. Dar ar trebui să încerci să pui mai multe misiuni, dar mie îmi place jocul, de aceea am pus 5 stele și nu există muzică, nu-mi place și odată ce îți porți unealta, o fac pentru tine, nu, asta nu este. bun
Jocul rămâne blocat la nivelul 3. Nu puteți trece la nivelul următor decât dacă finalizați nivelul anterior. Am plătit chiar și pentru a elimina reclamele. Am trimis un e-mail companiei de două ori pentru a remedia, dar nu am răspuns.
Îmi place foarte mult această aplicație. Este o aplicație cool și interesantă pentru jocurile de chirurgie Heart💖. Una dintre cele mai bune aplicații pentru alegerea mea.. Îmi place această aplicație... mulțumesc tuturor.
Galaxy Invaders: Alien Shooter Arked ltjz
Jocul este un joc bun pe care te poate învăța dacă vrei să fii medic și are multe reclame
Jocul de creier este foarte ușor de utilizat și este interesant și uimitor de folosit fantastic și rapid și minunat și interesant.
Jocul este distractiv, dar este cam plictisitor, dar îmi place pentru că îi face pe copii să învețe mai multe despre personalul medical
Jocul este bun. Dar prea multe reclame și asta este enervant de fiecare dată când treci de nivel, apar anunțuri
Joc foarte bun, problema este că reclamele pot fi uneori enervante, deoarece jucătorii jocului nu ne putem concentra
Jocul este foarte realist ca in realitate si merita mai mult decat o singura stea sau jumate.
एर क्लिनिक सिम्युलेटर गेम्स भूमिका निभाना cyjm
Acest joc nu este prea rău, problema este că nu sunt mulți pacienți de tratat.
Este un joc minunat de inimă de jucat pentru timpul care trece. Imi place foarte mult. Unul dintre cele mai bune jocuri de asistente de la Play Store pe care l-am recomandat tuturor. Un joc foarte rapid și fabulos.
Îmi place acest aap ceva ceva pentru că sunt atât de multe anunțuri dacă ne jucăm 15 minute, mulțumesc 7 minute pierdute în anunțuri, este grozav, dar nu
nu foarte distractiv devine plictisitor și pentru a debloca altele, în afară de inimă, trebuie să urmărești 15 reclame. Urăsc adaugările și nu am 3000 de monede și șterg acest joc.
Graficele nu sunt bune
Acesta este un joc foarte uimitor. Puteți controla mai mulți pacienți și puteți administra medicamente. Are controale netede și grafică realistă. Recomandat tuturor să joace acest joc.
Superb joc♥. Îmi place foarte mult acest joc pentru că este perfect. Caracteristicile sale, grafica, designul sunt foarte uimitoare. Îmi face plăcere să joc acest joc. Unul dintre cele mai interesante jocuri. Este ușor pentru orice persoană. Dezvoltatorul a făcut multă muncă grea pentru acest joc
Nu este chiar distractiv pentru că tuturor trebuie să le placă să aibă răbdarea mea, toți sunt pacientul meu acolo, pentru că eu când eram copil mic când eram copil copil născut lângă râu m-am născut lângă râu m-am născut niciodată făceam bani l
joc bun, dar este chirurgical și dăunător pentru joc și pentru copii, altfel îmi place acest joc
Real Nursing Free Game este frumos. Am instalat acest joc din cauza acestui cuvânt REAL NURSING, dar nu este ca real, așa că vă rugăm să faceți mai multe modificări în acest joc și să faceți foarte util studenților la chirurgie medicală. Fă-o și informează-mă.
Frumos, dar prea reclame nu este greu, este ușor
Îi dau 3 stele, desigur că sunt multe reclame și e enervant
Este cu net
Frumos joc, dar reclamele sunt prea multe. De aceea ti-am dat 3 stele
Sunt un student cu un St.dard de 10 (zece).. Îmi place foarte mult această aplicație pentru că scopul meu în viață era un doctor. Este cu adevărat diferit de alte aplicații, iar grafica pentru jocuri este clară și astfel ne putem juca ușor, cu multă fericire. O bună amabilitate și onoare să spun că cine ai creat această aplicație. MULȚUMESC pentru că ai făcut o astfel de aplicație de chirurgie minunată. Recomand și sugerez această aplicație tuturor utilizatorilor.
Este cel mai rău din totdeauna pe care îl joc. Când am instalat pentru prima dată acest joc, durează atât de mult, dar telefonul meu este un telefon 4g și se numește A9 Samsung. Și când am jucat, este un joc atât de neîngrijit. Și jocul anterior pe care l-am descărcat, au cerut să-ți alegi partenerul de viață în acest spital și acel joc a fost mai întâi de dragoste, apoi un joc de doctor, când au cerut partenerul de viață, l-am șters și i-am spus tatălui meu că din greșeală am descărcat acel tip de joc chiar imi pare rau.
Ouăle sunt cele mai 6și din toate timpurile și nu avem nicio problemă în rezolvarea problemelor care pot cauza boala și la 7sau boala sau le pot provoca pot afecta alte boli care le afectează funcția imunitară la o anumită afecțiune și sunt tratate de un medic și un endocrinolog care a fost implicat și este un medic activ într-o serie care poate ajuta 9pacienți și pacienți care au nevoie
M-a învățat cum chirurgii își ajută pacienții și știu că oamenii cu inima pentru a-i salva pe alții se vor încuraja cu acest joc și acest joc m-a făcut, de asemenea, conștient de faptul că instrumentele spitalicești sunt îmbunătățite și face operația mai ușoară și mai rapidă.😘
Bărbați proastă grafică proastă foarte proastă, dar distractiv, dar grafica nu o 1 stea, dar este distractiv, fără reclame, nicio problemă, nicio problemă, nicio distracție, a avea probleme cu adaugă-ți date sau problema wifi este gata, bucură-te de grafica proastă la revedere, de asemenea, o șterg pentru că grafică proastă toată lumea are probleme aici cu grafica, așa că umm pa și dar este un joc foarte crashi, așa că toată lumea îl urăște, vă rog, data viitoare, dacă toată lumea face un joc, vă rugăm să faceți grafica frumoasă, bine, la revedere 😁😁😁😁😉😉🎈🎈 ✌
Foarte frumos, sper că ar trebui să existe informații de bază necesare exemplu: o persoană normală, inima ar trebui să bată de 72 de ori pe minut etc... În general 👏 frumos
Acest joc este cel mai rău... parcă nu are sens, este atât de plictisitor, cred că jocul ar trebui actualizat
💞💞 Super tara
Este un joc bun. Și un joc frumos. Cred că acesta este un joc perfect pentru copiii a căror imaginație este să devină medic. De ce dau doar 3 stele pentru că sunt doar puține nivele și doar puțini pacienți. L-am dezinstalat. Singurul lucru pe care vreau să-l spun dezvoltatorului este, vă rog să dați din ce în ce mai multe niveluri. Și nivelurile sunt foarte, foarte ușor și simple. Eu zic sa devoloper sa dea mai multe si nivele grele. Acesta este motivul pentru care dau doar 3 stele. În rest, jocul e bun. asta este fantastic