Post by comhehandkadan on Feb 5, 2022 16:40:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Big Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Big Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Little Big Snake 2022 version ▞▞▞
Neblogai. Geriau vienkartinis mokėjimas už VIP, bet 35 doleriai metams yra geriau nei bet kokia srautinio perdavimo prenumerata. Ir šiam žaidimui naudingi ne priedai, o ne tai, kad jie buvo tokie blogi, kaip „Facebook“ reklamuojami žaidimai. Labai priklausomas ir nėra neįmanoma žaisti
Little Big Snake Hygge pmzg
Žaidimas yra įdomus, bet manau, kad turėtumėte atsikratyti Autopiloto funkcijos. Lengva nužudyti gyvates, kurios veikia autopilotu, ir tai pašalina iššūkį bei žaidimo jaudulį.
maža didelė gyvatė yra pats smagiausias žaidimas, kurį kada nors žaisite
Labai patiko
Šis žaidimas yra geras, bet nežinau, ar teikiu jam pirmenybę nei slither.io. jis turi tikrai geras skinas. Bet tai tikrai lengva ir nuobodu žaisti, nes beveik visi žmonės yra iš Rusijos arba robotai.
Žaidimas yra įdomus, bet mano gyvatė kas 10 sekundžių atsitiktinai įsibėgėja? Tai neįtikėtinai erzina ir yra vienintelis dalykas, dėl kurio aš mirštu. Ir ne, aš nenaudoju kitu pirštu, kad jį paspartinčiau: naudoju tik vairasvirtę.
Little Big Snake கேஷுவல் ybh
šis žaidimas yra a.m.a.z.i.n.g
Viskas gerai, bet žaidimas yra suklastotas apie neršto atsiradimą. Tai pavers mane veidu pirma į ką nors ir neturiu laiko apsisukti. Taip pat kartais labai smarkiai atsilieka. Man nepatinka, kad kompiuteryje gali būti visos emocijos, o telefone tik 4. Ir priedai yra siaubingi. Galiu žaisti 3 žaidimus, jei man pasiseks, kol gausiu skelbimą, o jei labiau pasiseks, tai nebus vėluojantis skelbimas, kad uždarius žaidimą ir vėl prisijungus bus greičiau. Išspręskite šias problemas, žinau, kad su jomis susiduriau ne aš vienas.
Tai tikrai ginklo žaidimas, bet atsiprašau, galiu jums pradėti tik 3, nes aš taip pat turiu ryšio problemą. Tikimės, kad galėsite tai pataisyti, kad galėtume žaisti šį žaidimą sklandžiai ir vėl nekiltų blogo ryšio problemos. Žinoma, vėliau, kai ištaisysite, skirsiu 5 žvaigždutes... ačiū
Pilna AI grotuvų ir skelbimų. Jei manote, kad esate tarp tikrų žaidėjų, būtumėte LABAI neteisūs. Dauguma yra AI.Be to, 30 sekundžių reklama po kiekvieno žaidimo arba kai norite išnaudoti papildomą gyvenimą. Pašalinta.
Tai geras žaidimas, bet kai gyvatė yra didelė, bet ir maža, kartą jus erzina, nes spindulys mažas, jis labai kabo, o tai visada rodo, kad tinklas blogas, nepaisant to, kad prisijungus prie „WiFi“ reikia rimtų patobulinimų. Būtų davęs 5 🌟, bet pažiūrėkime, kai klaida bus ištaisyta, lol
puikus zaidimas! Man tai labai patinka ir manau, kad tai daug geriau nei slither.io ar kiti žaidimai. Nors pastaruoju metu vyksta kažkas labai erzinančio, mobiliajame telefone valdikliai užstringa (nežinau, ar kompiuterių vartotojai susiduria su ta pačia problema, ar ne), todėl aš važiuoju tiesia linija visu greičiu 5–10 sekundžių. tai beveik visada priverčia mane atsitrenkti į kitą gyvatę ar sieną.
Maps for Minecraft PE Tools xua
Visada susidursite su blogu ryšiu žaidimo su draugu režimu, kai vėl prisijungsite, jis prarado kontrolę ir žuvo. Jau keičiamas į žemiausią ping serverį. Jokių problemų normaliam grojimo režimui.
Little Big Snake 캐주얼 게임 vtb
Vertinčiau penkiomis žvaigždutėmis, kai tik žaidžiate, tai jau yra penkios, bet gana kvaila turėti žalią mygtuką neprisijungus, o įdegį - prisijungus, bet žalias, kai turite ryšį, jis veikia, bet jei ne, jis neveikia, prašau. pataisyk tai 🙂🙂🙂😡😡😡
Little Big Snake Hygge pmzg
Puikus žaidimas, bet per daug skelbimų
na, šis žaidimas nėra geras, tai labai blogai, kai žaidžiu šį žaidimą, nes po kelių akimirkų jis sutrinka, o tada aš mirštu, aš to nekenčiu, o jo valdikliai yra labai blogi, turėtum jį pastatyti į fiksuotą padėtį
Nuostabu! Šis žaidimas yra nuostabus! Ne per daug skelbimų. Aš žaidžiu su savo sūnumi ir mums patinka susiburti į komandą arba žaisti atskirai ir stengtis gauti vienas kitą. Man patinka, kad galite gauti naujų skinų. Taip pat patinka, kad be nektoriaus galima valgyti vabzdžių ir šliužų. Mylėk požemius ir tai, kad karalius gali išleisti dovanas. Šis žaidimas sukelia priklausomybę ir labai smagus! Ačiū kūrėjui!
Žaidimas geras. Tai malonu ir man tai patinka. Bet kažkaip negaliu prisijungti ir žaisti, todėl nusprendžiau pašalinti ir vėl įdiegti, bet mano paskyra prarasta, aš užregistravau paskyrą, bet negaliu atkurti. Man reikia GRĄŽINTI PASKYRĄ. Prašau ką nors dėl to padaryti.
Žaidime rašoma, kad negaliu prisijungti prie serverio, turėjau iš naujo įdiegti žaidimą, tai atsitiko ir vėl, aš praradau tiek daug pažangos
Little Big Snake 休閒 nmp
Apskritai geras žaidimas. Gyvatės turimų vainikų skaičių po mirties gauname mažiau nei pusę lajų net ir suvalgę pilną nektarą. Vienintelė išimtis yra gyvatė, turinti 1 karūną, suteikia 1 karūną. 10+ vainiko gyvatė duoda tik 3-4 vainikus, o 19+ vainiko gyvatė – tik 6-7 karūnas. Be to, jei mano gyvatė su 20–60+ karūnų miršta, kitas žaidimas su tais pačiais žaidėjais tų karūnų negaus. Kiekvieną kartą turėtume gauti vienodą skaičių karūnų. Be to, žaidimas naudoja daugiau baterijos nei BGMI / PUBG.
„Xiaomi reno 8“ klaida, negaliu žaisti pirmą kartą, net prisijungti per fb ar google neveikia, tiesiog likite ekrane ir įveskite savo vardą
Siaubingas atsilikimas. Kiekvieną kartą, kai susiduriate su daugybe nektaro, atsilikimas tampa dar blogesnis, todėl galite sudužti ir mirti. Kiti žaidimai man taip neatsilieka.
Labai geras žaidimas, skirtas suvalgyti laiką. Kiekviena gyvatė turi savo unikalius, kartais gražius odos raštus, kuriuos pasirinkote, kai gausite balus, bet būkite atsargūs, jei perkelsite į naują telefoną, nes, deja, praradau visą savo ir turėjau pradėti nuo nulio.
Linksmas
Visada žaisdamas neprisijungęs bandau savo tinklą, bet negaliu prisijungti prie internetinio žaidimo, todėl tai varginu, pataisykite
Kadangi naujoji versija buvo atnaujinta, ji nebėra smagu ir dauguma mano draugų neprisijungę. Tai nebėra senos programos, kurias smagu žaisti, nes jos apsunkina žaidėjų įprastą žaidimą. Mes mokame mano broliui VIP už mėnesį, bet dabar neplanuojame pratęsti VIP, priklausomai nuo to, ar jie grąžins seną versiją, kurią žaidėme.
Kodėl nepavyko prisijungti prie aptarnavimo... pašalinta ir vėl įdiegta.. vis tiek nepavyko aptarnauti
Prisijungiau prie programėlės ir negavau VIP, kaip rašoma svetainėje.
Koks gražus žaidimas, tikrai nuostabi grafika ir geros funkcijos. Bet kažkaip tai neįmanoma žaisti režime „Žaisti su draugais“. Tai tiesiog vėluoja. Nezinau kodel..
Neprisijungus, tai geriausias gyvatės žaidimas. Tačiau kai bandome žaisti internete, tai sunaudoja tiek daug duomenų, todėl veikia labai lėtai. Nors mano interneto ryšys geras, jis rodomas kaip blogas ryšys
Nežinau kodėl, bet po atnaujinimo bandžiau žaisti žaidimą ir pasibaigus žaidimui sako, kad turiu blogą ryšį ir man neleidžia žaisti. Turiu stabilų ryšį, todėl buvau sutrikęs. Iš naujo paleidžiu programą, kad vėl paleisčiau ir viskas buvo gerai, tada vėl numiriau ir vėl atsiranda blogas ryšys. Manau, kad tai klaida? Tai nebuvo taip, kol aš jį atnaujinau.
gražus žaidimas, bet valgo per daug duomenų.. žaidė tik valandą, bet suvalgė 500 mb. žaisti su draugais vėluoja.
Little Big Snake 캐주얼 게임 vtb
Geras žaidimas, sugadintas labai ilgų skelbimų. Esame priversti žiūrėti kvailas 30 ir daugiau sekundžių trukmės reklamas apie kiekvieną mirtį, kuri vėliau žaidime jus tikrai supykdo. Yra daug žaidimų su ta pačia koncepcija ir jūs bandote būti konkurencingi rodydami daugybę skelbimų. Bloga patirtis apskritai
Vieno žaidėjo darbo jėga neuždaroma! Prašau pataisyti. Neturiu draugo šiame žaidime vienas prieš vakarėlį, nesąžiningas
Žaidimas geras, bet vidutinis ping yra labai didelis visą laiką
Buvo puikus žaidimas, bet po atnaujinimo po kiekvieno žaidimo atsiranda klaidų, sakydamas, kad ryšys blogas, tačiau mano ryšys yra tobulas, reikia visada iš naujo paleisti žaidimą. Įvyksta gavus narystę.
Negaliu žaisti dviejų žaidimų iš eilės, turiu perkrauti žaidimą kiekvieną kartą, kai mirštu, teigia "blogas cinnection" ir staiga paleidus iš naujo turiu puikų ryšį, jis taip pat atsilieka žaidžiant su draugais.
Anksčiau buvo taip gerai, bet šis triktis, kai, jei naudojate mobilųjį telefoną, valdikliai nutrūks ir važiuosite tiesia linija. Pataisykite tai
Didelis ping visuose serveriuose. Reikia daugiau serverio. Bet apskritai žaidimas yra geras, išskyrus tinklo ryšį
kurį laiką žaidė daugiau nei prieš metus, tikėjosi, kad iki šiol bus galima sutvarkyti žaidimą, bet nieko daugiau, tik mokėkite 2 žaidimo parinktis, vis dar daug įsilaužėlių ir vėluoja atsitiktinai pakeisti kryptį ir įstrigti
Žaidimas yra geras, bet tai yra bloga, jūs turite žiūrėti kiekvieno žaidimo reklamą
Per daug skelbimų
Jis buvo geras, turi gerą grafiką ir manevrą. Deja, negaliu žaisti neprisijungęs, tik dėl malonumo.