Post by comhehandkadan on Feb 5, 2022 16:36:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачне кристале ▞▞▞
▞▞▞ My Home - Design Dreams 2022 version ▞▞▞
Не тако сјајно, и веома рестриктивно. Разумем да желите да зарадите новац, али или играјте рекламе или блокирајте животе на сат времена. ПРЕВИШЕ је са рекламама, а онда не можете да играте. Без обзира на то, деинсталирао сам ову апликацију. Још већи губитак времена него да сам ја то платио. И зашто бих плаћао за нешто што себи дозвољавам само сат времена дневно? Такође, водич се не може уклонити. Веома је досадно што морате да сачекате, а затим да додирнете да бисте наставили десет пута заредом.
Лепа графика, али заиста не све то. Не свиђа ми се што се неки предмети могу додати у дизајн само ако користите опцију "кеш" у игри, што заиста захтева да користите прави новац пошто су ти предмети тако скупи. Избор предмета је такође заиста ограничен. Нивои су смешно лаки, тако да то није проблем. Десигн Хоме је много боља игра, ако заиста желите да се бавите дизајном ентеријера.
Ову игрицу играм неколико година и то је још увек једна од моје три омиљене онлајн/офф лине игре које играм што чешће могу током дана скоро свакодневно
Оно што ме стварно мучи су огласи који се изненада појављују. Осим тога, један од њих је неприкладан и није добар за моје дете.
Ок, али и даље узнемирујуће, коначно сведено на једну цифру на тешком нивоу. Само треба да купите 1 артикал да бисте га очистили. Ви купујете, али уместо да будете у могућности да га користите и чистите ниво. Игра се поново покреће. Коначно се ажурирају празници и остаје још један дан да се игра на њима.
My Home - Design Dreams Alkalmi vpe
оккеј јеигрицаа
Стално ме избацују из ове игре! Можда ћу морати да га деинсталирам. 😥
Једноставно је невероватно како можете дизајнирати кућу
Била је то одлична утакмица за прву собу. онда је требало толико времена да се заврши други јер је нивое било НЕМОГУЋЕ победити и ставке коштају толико новца. Нисам прошао другу собу, прошла је 1 недеља и нисам направио ни половину онога што ми је било потребно да купим најјефтинији артикал...нисам ни ја глуп, могу да правим стратегију, али једини начин да освојим нивое обично се посрећи.... деинсталиран, нисам имао стрпљења.
Ужас
Свидела ми се ова игра је била на нивоу 698, екран ми се заглавио при учитавању на почетку у ауту, оставио сам је неколико сати јер сам мислио да се ажурира, сада је обрисана са мог телефона без моје кривице... Био сам исцрпљен после толико месеци играња, жели да поново инсталирам апликацију, али немам срца да поново почнем од првог нивоа!!! Не хвала!! 😭
Забавна игра за оне који воле да украшавају. Заиста сам волео ову игру, има неколико различитих елемената у игрици који ме држе ангажованим. Такође волим да креирам сопствене дизајне. Тренутно постоје ограничене опције за намештај на мом тренутном нивоу, мислим да је то само привремено док не уђем даље у игру... Све у свему, мислим да је ово пријатна игра са загонеткама, одлична убица времена.
Игра се стално замрзава
игре су цоол😄
Уживам у овој игрици, али након неких нивоа постаје јако тешка и појачивач је неопходан.
Добра је ал брзо постане претеско.
Mijn Huis - Design Dromen Casual games kom
много воли ову игру, али има неколико проблема као што свака игра треба да траје исто време, када зарадите награду требало би да је добијете и требало би да можете да кажете да или не када је у питању трошење новца! Понекад, већину времена, утакмице 3 меча нису исти временски износи, то није фер према играчу! онда као да сам играо 25 дана узастопно да добијем лампу у фебруару и након што сам тврдио да је нестала? Никада нисам добио!! А што се тиче новца који је потребан без ваше дозволе!
Количина злата коју добијете за сваку игру је иста без обзира колико добро радите (500), иако игре постају теже, а намештај скупљи. Многе опције намештаја су закључане да троше прави новац на своју валуту, што га чини тако да не можете у потпуности да завршите собу. Чак и када коначно уштедите довољно за нови комад намештаја, схватите да имате само 1 опцију на располагању - остатак ће коштати више злата или валуте за прави новац. Ова игра има негативну повратну спрегу и чини да се осећате фрустрирано и незадовољно.
Могло је и боље. Још увек је у реду игра
Cops N Robbers - 3D Pixel Craft Gun Shooting Games Azione lscf
Где год да кликнем, реклама за неки "Супер Схоп", акне, и остало!
У ствари, уживајте на почетку. Али сада, помало не уживам у томе јер је фрустрирајуће. Као да ми треба више од 5 пута да прођем ниво (тренутно сам на 1361). На овим нивоима увек ми требају појачивачи и то је само уф. А онда када морате да отворите другу собу, потребно је 50 нивоа да бисте могли да је отворите. Такође сваки пут када ажурирам игру и играм је, увек троши много података. Само неколико минута и већ троши око 200МБ (па ја не користим ВИФИ). Молимо побољшајте га.
Предмети су скупи и дају мале новчиће
Нивое је тешко победити да бисте добили новчиће за куповину намештаја. Много досадан процес. Не опуштајућа игра за украшавање којој сам се надао. Превише изазовна игра која се понавља је изневерила. То је срамота. Могло би бити много више ако програмери само слушају шта људи говоре. Ништа се није променило 15. августа 2020. Уопште није пријатно и изгледа да програмере није брига. Деинсталирано.
Игрица је предобра
Ок је.
То је забавна игра по претпоставци, али нивои постају превише тешки након првих 15 или тако нешто (а играо сам доста слаткиша) тако да је тешко напредовати веома брзо. Такође вам даје једва мало новца за додатне потезе... У суштини морате да се надате да ћете комбиновати дугу зап са нечим другим да бисте победили нивое, немогуће их је победити само потезима. Дакле, све је то случај и ретко када добијете довољно новца да уопште надоградите своју кућу.
My Home - Design Dreams Vabaajamängud oxgu
Лвл 126, и још увек заостаје.. Поправите то. Хвала вам
Ово би била рецензија са 5 звездица да није било агресивних реклама. Буквално после сваког нивоа и када га први пут отворим, гурају вам рекламе и то је постало неодољиво и представља велику одвратност. Сама игра је веома забавна са лепим дизајном, али ме сталне рекламе убијају. Можда понудите људима да купују без огласа у продавници? Неке игре то нуде и са задовољством ћу платити да уклоним огласе.
Чини се да се не учитава како треба чак и ако сте је ажурирали 😕 разочарани, иако изгледа као добра игра за играње
Креативност🧐🤯💞🌷🥀🌺🌈🌌 и захтеван добар мозак слагалица 🧠👩🏫 и пуно 🍭☕🍵🍽🍫🍕🥝🍓🍋🥝🍓🍋🥝🍓
игра је дивна, то је забавна идеја са пуно нивоа различитих потешкоћа. мада, постоји нешто што ме све више нервира. Није важно колико добро радите у елементу слагалице у игри јер сте поставили добитке од 550, једини начин да то заиста премашите је заснован на томе колико потеза вам је још преостало у комбинацији са срећом моћи упс потези се такође преводе на крају. тако да, ако сте стварно добро урадили слагалицу, неће бити важно, и даље ћете добити само 550
Ужасна је!!!
Мастерс турнири су срање! Некада сам волео ову игру, али Мастерс турнири су стварно срање. Не можете да зарадите новац и које су шансе да уђете у првих 10? НУЛА! МРЗИМ ТО!
Хеј, знаш шта. Свиђа ми се ова игра. Мислим да је у редуАли проблем је у томе што је моја најстарија сестра инсталирала ово. Игра неће почети након учитавања, увек се враћа на почетни екран њеног мобилног телефона. Молимо поправи ову игру. Као на пример, када кликнем на игру након што уведем логотип или име ваше компаније. Требало би да се појави дугме "СТАРТ", а затим одмах након тога. Приче ће се аутоматски репродуковати и онда када се заврши. Сада могу да почнем да се играм и украшавам. Зато вас молим да поправите ову игру. И такође, учините ово доступним на таблету. Молим теХвала!!!
Супер је апликација зато дајем 5⭐
Волите украшавање. Игре су претешке.
Још једна одлична игра, и дивна је када се игра.
Шта је са рекламом после сваког нивоа... досадно је и није увек било овако
Свиђа ми се идеја ако је ова игра. Али ви чините нивое немогућим за завршетак. Постали сте шкрти на наградама, као и на наградама које добијате за гледање видео записа. У почетку сам добијао 90 долара/кеша за гледање 3 видео снимка, сада морам да погледам 5 видео записа да бих добио 55 долара, због чега је требало вечно да уштедим за један комад намештаја. Ако не промените игру назад са наградама како је била, бићу приморан да избришем ову игру и инспиришем своје пријатеље да ураде исто, а такође ћу престати да промовишем ову игру... Хвала вам
Ако желите да све у сунчаном стану кошта четири пута више од удобног студија, морате дати више новчића по нивоу. Сами нивои су већ постали толико фрустрирајуће тешки да ова игра постаје досадна и досадна јер морам да се борим за сваки ниво десет пута да бих прошао. Сад хоћеш да се борим четири нивоа по десет пута, само да купим кауч или фарбам зид Јесте ли ви људи луди? То је превише посла за оно што би требало да буде забавна забава!
My Home - Design Dreams Pro příležitostné hráče rbw
Покушао сам 20+ пута да освојим 1 ниво и морам да прођем 5+ ниво да бих купио 1 намештај, то заиста није лак посао! вов! можете ли олакшати? барем, морате прво да покушате да играте ову игру пре него што је објавите, да бисте сазнали да ли ову игру могу да играју нормални људи. ово није дизајн домаћа игра, већ немогућа изазовна игра. Само могу да се надам да ће небеско чудо освојити сваки ниво.. и требало би да нам дате много опција за дизајн по истој цени, а не само једну опцију као ваш сопствени дизајн.
изазовна игра.као. графика је одлична. али рекламе су срање. појављују се након сваке фазе. може бити мало досадно.
У почетку је игра била забавна, али није требало дуго док игра плочица није постала заиста тешка. Било би потребно свих 5 живота да се освоји ниво и заради око 500 новчића. За комад намештаја морате освојити неколико нивоа. Није вредно тога. Не читам причу, није ме брига. На крају, понекад када гледате како би намештај изгледао у простору, трака блокира слику и не можете је видети.
Не могу да играм. Од последњег ажурирања моја игра ми не дозвољава да играм. Неће учитати. Имаћу 4 звездице, али пошто више не могу да поставим игру и програмери ми неће одговорити, дајем јој 1 звездицу и деинсталирам игру.
Веома је лако и увек сам срећан када се забављам с њим
Иако су дизајн и декор одлични, јако ме нервирају рекламе. Недавно, након сваког окретања, има рекламе од 30 секунди до 60 секунди и морам да чекам док се не заврши без дугмета за прескакање као што је било раније. Па сам деинсталирао апликацију.
Уживао сам у почетку. Играо сам неколико месеци, али сада је само фрустрирајуће. Ове игрице играм само за забаву и никада не трошим новац на њих. Али неки нивои су тако смешно тешки, једноставно на крају нису пријатни..... али наравно, ако потрошите новац, можете их проћи. Такође, као и многим другим људима, не свиђа ми се идеја да морам да користим новац/кованице да завршим собу, то је ужасно. Сматрам да су друге сличне игре поштеније, па ћу их деинсталирати
My Home - Design Dreams Hygge vpjo
Бааааааааааааад!!!😠😡😡
Преузео сам ову игру пре 3 дана и још увек нисам уживао у непрекидној игри. Требало ми је 50 минута да одиграм 3 утакмице, стално стаје и затвара се. Фрустрирајуће то чак и не почиње да описује. Веома лоше перформансе.
Изгубити